Skip to main content

Boom Chicago

Boom Chicago's Rozentheater aan de Rozengracht is één van de mooiste locaties van Amsterdam! Hier ben je aan het juiste adres voor scherpe comedy, workshops en vlammende shows voor een geweldige avond uit. Het is ook mogelijk om een improvisatieworkshop te volgen en Boom Chicago heeft een escaperoom geopend met als thema 'movies'.

Het theater en de shows

Het meer dan 100 jaar oude theater was voorheen een bioscoop die meer dan 1000 personen plaats bood. Tegenwoordig heeft het gebouw twee theaterzalen waar in totaal ruim 400 personen comfortabel kunnen verblijven. Maar het gebouw is meer dan huisvesting voor allerlei soorten shows: het theater biedt plaats aan een escaperoom, kantoren, studioruimtes en een geweldige bar bij de entree. Naast reguliere shows zijn er allerlei mogelijkheden om de locatie te huren voor je eigen evenement. Boom Chicago staat bekend om zijn snelle en scherpe comedyshows, met snelle improvisatie, video, muziek en nog veel meer! De internationale cast weet ieder publiek te vermaken waarbij improvisatietoneel vaak centraal staat.

Escape room

Wist je dat Boom Chicago haar eigen escaperoomavontuur heeft? "Escape through the movies" neemt je mee de geschiedenis in en laat je zien wat voor megabioscoop het Rozentheater eens was. Aan de bar begint de warming-up, waar jullie een envelop krijgen en 30 minuten voor aanvang van de escaperoom al kunnen puzzelen voor jullie het escapeavontuur beginnen. Uiteraard kan een bezoek aan de escaperooms prima gecombineerd worden met een avondshow of met een improvisatieworkshop. Iedere 30 minuten kan een nieuwe groep van 5 personen de escaperoom starten, dus ook voor grotere groepen is een mooi gecombineerd programma samen te stellen.

Details

  • Vanaf 1 persoon, geen maximum

  • Duur: afhankelijk van gekozen show

  • Prijs: afhankelijk van gekozen show

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief