Skip to main content

Vincent Kaas en Vlees

Bij Vincent kun je terecht voor huisgemaakte maaltijden, soepen en traiteur specialiteiten op deze gezellige Nieuwmarkt. Voor de lunch is er keus uit vers afgebakken pistolet of zachte bol in wit en bruin. Die broodjes komen overigens van de bakkerij die de overgrootvader van Vincent ooit aan de Zeedijk begonnen is. Alle broodjes worden vers afgebakken en vers gesmeerd. Ook het beleg (vleeswaren, salades, kaas) wordt vers afgesneden/belegd. Bekend zijn de lunch-specials zoals broodje Mortadella, broodje Vitello Tonato of broodje Pastrami de Luxe. Van donderdag t/m zaterdag hebben ze bovendien een Broodje Carpaccio, een aanrader!

Iedere week is er een broodje van de week in de aanbieding. Hetzelfde geldt voor de maaltijd van de week: iedere week een ander gerecht. Makkelijk als je eens geen zin of tijd hebt om te koken of zomaar tussendoor: een lekkere (avond)maaltijd tegen een betaalbare prijs. Alle maaltijden worden in eigen keuken bereid zonder toevoeging van geur- smaak- en kleurstoffen en slechts licht gezouten. In de wintermaanden zijn er ook heerlijke stamppotjes met een bal gehakt (uit eigen slagerij) of een halve rookworst.

Vlees en vleeswaren

Overheerlijk rundvlees, varkensvlees van het Iberisch varken, lamsvlees van het Giethoorns Wiedelam en scharrelkippenvlees met als toppers de Kemper Maiskip of de “Bresse” kip. Alle producten van Vincent Kaas en Vlees zijn van hoge kwaliteit.

Kaasspecialiteiten

Als kaasspecialiteit springt natuurlijk de heerlijke Beemster Exclusief eruit. Die is er in Jong, Jong belegen, Oud, en Brokkel. Ook kaas van Kaasboerderij Sjaak vind je bij Vincent Kaas en Vlees, evenals vele andere binnen- en buitenlandse kaassoorten.

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 8.30-18.00 uur
  • Zaterdag: 8.30-17.30 uur
  • Zondag: gesloten

Nieuwsbrief