Skip to main content
  • Speurtocht Amsterdam voor volwassenen stop Begijnhof
  • De Waag, stop op de speurtochtwandeling door de oude stad van Amsterdam
  • De Dam, stop op de speurtocht voor volwassenen

Speurtocht Amsterdam Oude Stad

Hou jij van wandelen, quizvragen én Amsterdam? Op deze wandelroute ben je eigen gids. Tijdens een heerlijk lange stadswandeling door de Oude Stad leer je over de geschiedenis van Amsterdam, test je je kennis en kom je al puzzelend tot de oplossing van deze speurtocht voor volwassenen.

Route van de speurtocht

De wandeling brengt je langs de Dam, de zuidelijke burgwallen, de Nieuwmarktbuurt en Chinatown. Bij elke stop op de route krijg je informatie over en een vraag: er zijn opzoekvragen, kennisvragen en speurvragen. Met elk antwoord verzamel je een letter en alle letters vormen samen de oplossing van de speurtocht.

Inhoud speurtocht

De speurtocht bestaat uit een stevig klembord en een beschrijving van de stops met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute en de stops duidelijk aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt zien hoe je gescoord hebt. Ontvang de speurtocht thuis of haal hem op in de buurt van het startpunt.

Speurtocht bestellen

Het pakket kost € 25,00 per groep incl. verzending binnen Nederland. Je kunt ermee op pad wanneer je wilt en uiteraard mag je het materiaal houden. Voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden via PostNL. Je kunt de speurtocht bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Vandaag of morgen op pad? Mail: info@amsterdamoudestad.nl en we vertellen waar je de speurtocht kunt ophalen. Let op: de afhaallocatie is gesloten op dinsdag en wegens vakantie van 22 juli t/m 6 augustus.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld

  • "We hebben met mijn familie een prachtige middag gehad. Ik heb zelf jaren in Amsterdam gewoond, maar kwam op plekjes waar ik nog nooit geweest was."

  • "We vonden het heel leuk, iedereen had een taak, we hebben dingen bezichtigd zoals de tempel en de Chinese supermarkt. De speurtocht was top."

  • "We hadden alles in goede orde ontvangen en hebben een leuke dag gehad. De wandeling vonden we erg leuk en interessant. En de Amsterdammers kregen zelf ook nieuwe feitjes die ze nog niet wisten!"

  • "Met dit mailtje wil ik je even laten weten dat mijn man en ik enorm hebben genoten van het doen van de speurtocht. Echt heel erg leuk, de wandeling en al die interessante weetjes en feitjes over Amsterdam! Dankjewel dat je ons op deze manier een hele leuke dag hebt bezorgt!

Suggesties

Nieuwsbrief