Skip to main content
  • Wandelroute met stops Amsterdam centrum
  • Wandeling met bezienswaardigheden Amsterdam oude stad
  • Oude stadspoort op de wandelroute door Amsterdam centrum

Wandelroute Amsterdam Oude Stad

Ontdek de veelzijdige historische binnenstad van Amsterdam. Bij deze stadswandeling ben jij je eigen gids!

Stadswandeling met bezienswaardigheden

De stadswandeling leidt je langs belangrijke bezienswaardigheden in de oude stad, zoals de Waag op de Nieuwmarkt, de boeddhistische tempel, de Oude én Nieuwe Kerk en het Paleis op de Dam. Ontdek hoe Amsterdam is ontstaan in de middeleeuwen, bekijk de stad door de ogen van Rembrandt, geniet van bewaard gebleven schatten uit Gouden Eeuw en kom alles te weten over het ontstaan van Chinatown.

Je bent je eigen gids

De stadswandeling door de oude binnenstad van Amsterdam bestaat uit een plattegrond waarop wandelroute en stops duidelijk staan aangegeven. Bij elke stop krijg je interessante informatie, leuke weetjes en een duidelijke routebeschrijving. Je ontvangt de wandeling per mail en bepaalt zelf wanneer je gaat wandelen: je bent je eigen gids!

Bestel de wandelroute

De wandelroute kost € 3,00. Vul onderstaand formulier in en ontvang de stadswandeling per e-mail. Gebruik het bestand op je telefoon of maak een print.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld

Wandelroute Amsterdam Oude Stad
  • ca. 2 uur

  • € 3,00

  • per mail

"Superleuke wandeling! We hebben nieuwe dingen gezien en geleerd over Amsterdam."

"Heel hartelijk bedankt voor de wandelroute. Ook de kaart mooi gedetailleerd. Mocht je nog meer routes hebben dan houd ik mij aanbevolen!"
Nieuwsbrief