Skip to main content
  • Voorgerecht running dinner
  • Hoofdgerecht running dinner Amsterdam
  • Dessert running dinner Amsterdam

Running dinner

De oude stad van Amsterdam kent zóveel leuke restaurants; die zou je eigenlijk allemaal eens moeten proberen! Verras jouw groep met een running dinner: een heerlijk driegangendiner waarbij je iedere gang in een ander restaurant nuttigt. Loop op eigen gelegenheid naar de restaurants of onder leiding van een gids die vertelt over de bezienswaardigheden onderweg.

Drie gangen in drie restaurants

Wij stellen samen met jou een combinatie van de leukste en gezelligste eetcafés en restaurants samen. Tussen de gangen lopen jullie naar het volgende restaurant, zodat het eten kan zakken en er weer ruimte is voor de volgende gang. Wij bieden een grote keuze aan restaurants en zorgen ervoor dat zij middels een leuke route met elkaar verbonden zijn. Loop je met een gids, dan hoor je onderweg ook nog mooie verhalen en informatie over de bezienswaardigheden.

Uitbreidingen running dinner

Tijdens het lopen naar de verschillende restaurants meer over de stad te weten komen? Een gids die Amsterdam op zijn duimpje kent en jullie kan rondleiden is een mooie toevoeging aan het running dinner. Of breid het arrangement uit tot een running dinner cruise; jullie varen dan in een mooie priveboot van restaurant naar restaurant terwijl je geniet van een rondvaart over de Amsterdamse grachten. De running dinner cruise is uiteraard ook te combineren met een gids die je tijdens het varen meer vertelt over de stad.

De prijs per persoon is inclusief driegangendiner bij drie verschillende restaurants en reserveringskosten. De prijs is exclusief dranken tijdens het diner; deze kunnen jullie ter plaatse afrekenen of na afloop middels een verzamelfactuur betalen. De kosten van de uitbreidingen (met gids, per boot) is afhankelijk van jouw wensen en de groepsgrootte. In de regel geldt: hoe groter de groep, hoe lager de prijs per persoon. Wij rekenen het graag vrijblijvend voor je uit en sturen je een offerte toe.

Info en offerte aanvragen

  • Minimaal 10 personen

  • ca. 4-5 uur

  • € 55,00 per persoon
  • Kleinere groepen betalen € 550,00 in totaal

  • Vrijblijvende offerte

Reacties running dinner

"Prima restaurants en erg lekker eten. Een aantal mensen komt uit Amsterdam maar zij waren nog niet eerder bij de gekozen restaurants geweest en gaan er zeker nog een keer naar terug."
"Het was goed bevallen, ze waren tevreden met alles, de schipper, de restaurants, helemaal top. We komen graag weer, dank voor de organisatie."
"Niets dan lof! Het was een prachtige boot, drankjes goed verzorgd, leuke schipper en de restaurants waren ook goed. We hebben een hele leuke avond gehad."
Nieuwsbrief