Skip to main content
  • High Wine: wijn spijs
  • High Wine met rode wijn
  • High Wine met rosé wijn

High Wine

Geniet van de lekkerste wijn-spijs-combinaties in de historische binnenstad van Amsterdam. Deze High Wine wordt geserveerd in een monumentaal gebouw met sfeervol interieur en bij mooi weer op het terras. Laat je verrassen door de combinatie van heerlijke wijnen met bijpassende gerechtjes. Wij houden rekening met dieetwensen en allergieën en houden rekening met jullie persoonlijke smaak. Als er bijvoorbeeld een vegetariër in het gezelschap is, krijgt deze persoon een aangepast menu.

High Wine in Amsterdam

Deze high wine omvat drie verschillende wijnen met bijpassende seizoensgerechtjes. Je zit aan een prachtig gedekte tafel en bij elke gang wordt verteld waarom is gekozen voor die combinatie en hoe de smaken elkaar versterken. De high wine bestaat uit een klein voor-, hoofd- en nagerecht. Hoewel je daarna echt geen honger meer zult hebben, moet je er rekening mee houden dat het kleine gerechten zijn en dat het met name gaat om de wijn/spijs combinatie. Vandaar ook de aantrekkelijke prijs!

Gaat het jou echt om het wijn proeven en ben je geïnteresseerd in de bereiding, de verschillende druivensoorten en smaken van wijn? Ga dan voor een wijnproeverij in plaats van een high wine.

Een high wine duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 36 per persoon. Hiervoor krijg je drie proefglazen wijn en drie seizoensgerechtjes. Het is mogelijk om rekening te houden met (dieet)wensen of allergieën. Voor een high wine met normale glazen geldt een supplement van € 6 per persoon. De high wine is te reserveren met 2 personen of meer.
Het is mogelijk de high wine uit te breiden naar 4 gangen en glazen (2 uur) of zelfs naar 5 gangen en glazen (2,5 uur)!

Cadeaubon High Wine

Liefhebbers van lekker eten en drinken doe je een groot plezier door ze deze high wine cadeau te geven. Stuur ons je wensen (aantal personen en of het om een high wine met proefglazen of volle glazen gaat) en wij mailen je een printbare cadeaubon met reserveringscode en een betaallink. De code is een jaar geldig.

Reserveer de high wine

Vul het formulier in om een high wine te reserveren. De high wine is pas definitief gereserveerd als je een bevestiging hebt ontvangen en als je later nog iets wilt veranderen, kan dat natuurlijk.


Selecteer een datum en een tijdstip
Gebruik s.v.p. alleen cijfers
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld
Vul svp een mobiel nummer in zodat wij je kunnen bereiken in geval van nood

Dit veld is verplicht

  • 2-60 personen

  • Bepaal zelf datum en tijd

  • ca. 1,5 uur

  • € 36 per persoon

"M’n vader vond het ge-wel-dig! Goede wijnen inclusief uitleg en lekkere gerechtjes, goede timing van het personeel. Al met al hele goede kwaliteit en goede gastvrijheid. Zal het zeker aanbevelen!"
"De high wine was super, echt heerlijk! Top locatie, top eten en top wijn. Maakte ons weekendje Amsterdam helemaal af!"

"We hebben het heel fijn gehad. Heerlijk eten, lekkere wijn, goed verzorgd. Echt top!"

Meer proeverijen in Amsterdam

Nieuwsbrief