Skip to main content

Vriendinnenuitje Oude Stad

Een middag vol gezelligheid en lekker eten, waarbij je samen de veelzijdigheid van de oude stad ontdekt. Gezellig bijkletsen tijdens de lekkerste high tea van Amsterdam, vervolgens een wandeling door de gezelligste buurt van Amsterdam en aansluitend een diner bij een gezellig Hollands eetcafé. Uniek: dit uitje is ook met 2 personen te reserveren!

Gezellig en relaxed uitje

Tijdens het vriendinnenuitje is er volop gelegenheid om bij te kletsen! Jullie worden voor een uitgebreide high tea verwacht bij De Bakkerswinkel aan de Warmoesstraat. Geniet samen van overheerlijke zoete en hartige items en een grote pot thee. Na de high tea is het tijd voor actie! Bij De Bakkerswinkel leggen wij een pakket voor jullie klaar met de Amsterdam Oude Stad ontdekkingstocht. Onderweg leren jullie iets van de stad en daarnaast komen jullie veel bijzondere winkels en gezellige terrasjes en cafés tegen.

De wandeling eindigt bij een gezellig Amsterdams eetcafé in het hart van de oude stad. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt uit het menu kunnen jullie onder het genot van een heerlijke maaltijd kijken of jullie alle vragen tijdens de ontdekkingstocht juist beantwoord hebben.

Eten en drinken

De High Tea begint om 13.00 uur bestaat uit: onbeperkt thee naar keuze, puntjes quiche, vingersandwich, puntjes taart, scone met room, jam en curd en friandise.

Jullie worden om 18.00 uur bij het eetcafe verwacht, waar jullie onder het genot van een vers broodje met kruidenboter kunnen kiezen uit de volgende gerechten: biefstuk met pepersaus OF kipsate met atjar en kroepoek OF hamburger met cocktailsaus en garnituur OF een vegetarisch gerecht. De gerechten worden geserveerd met frites en salade.

Desgewenst kunnen de tijden nog enigszins aangepast worden.

Meer informatie

Het arrangement is inclusief: high tea, ontdekkingstocht door de oude stad en diner in het eetcáfe. Dranken tijdens het diner zijn niet inbegrepen en kunnen ter plaatse worden betaald. Het vriendinnenuitje kan op alle dagen van de week gereserveerd worden behalve op dinsdag. Om te reserveren stuur je ons de gewenste datum en het aantal personen via het contactformulier. Vergeet niet erbij te vermelden dat het om het vriendinnenuitje gaat! Wij zullen vervolgens de beschikbaarheid nagaan en je snel een bevestiging sturen!

  • Vanaf 2 personen

  • Duur: 6 uur

  • € 59,00 pp (2-5 pers.)

  • € 49,00 pp (vanaf 6 pers.)

  • Contact

"De high tea was heerlijk en het pakket lag netjes voor ons klaar. De ontdekkingstocht was super. Het avondeten was heel lekker en de bediening heel vriendelijk. Alles was prima geregeld!"

"Jaaa het was super leuk, zaterdag! We hebben genoten van de high tea, het diner en natuurlijk Amsterdam! Heerlijke stad. Thanks, voor de organisatie!"

"Het vriendinnenuitje was top voor elkaar. Bij de Bakkerswinkel stond een mooi gedekte tafel op ons te wachten en de high tea was fantastisch. Vervolgens de speurtocht gedaan, het werd al een beetje schemerig en overal gingen de lichtjes aan, heel gezellig en knus. En wat een toprestaurant en wat een heerlijk eten! Ik kan dit uitje echt bij iedereen aanbevelen."

Nieuwsbrief