Skip to main content

Jordanees feestje op het water

Hoe een echt Amsterdams feestje gevierd moet worden, dát weten ze wel op deze gezellige boot... het wordt niet voor niets dé Amsterdamse feestboot genoemd! Aan boord is de typisch Jordanese sfeer niet te missen; de boot is versierd met frivole kleedjes, verschillende antieke stoelen en sfeervolle authentieke lampenkapjes.

Vaartocht met Jordanese muziek

Iedere vrijdag en zaterdag is er een Muziekvaart: een écht Amsterdams feestje onder leiding van Eddie & Nancy of Luc Meijer. Tijdens deze muziekvaartocht komen de gasten aan boord niets tekort, er worden drankjes ingeschonken, er is een 3-gangen Hollands buffet, men kan meedoen met de Amsterdamse muziekbingo en er wordt heel veel meezing muziek opgevoerd. Ja er is aan boord slechts één risico: grote kans dat je zelf eindigt in de polonaise!

Kleine en grote groepen

De Jordanese feestboot vertrekt vanaf Steiger 14 achter het Centraal Station, tenzij anders aangegeven. Er zijn tickets te koop voor kleinere gezelschappen of groepen, maar het is ook mogelijk om de boot privé te huren en een eigen Jordanees feestje op de boot te organiseren. Vaar eens mee op een gezellige bitterballenvaartocht of reserveer een Amsterdamse Muziekvaart. Tijdens feestdagen zijn er gezellige thema-avonden. Wij mochten een keer mee tijdens de Muziekvaart, hier zie je een filmpje van onze ervaring.

Nieuwsbrief