Skip to main content

Grachtenwandeling

Amsterdam is wereldberoemd om haar grachten, zelfs zo zeer dat ze in 2010 een plaats op de werelderfgoedlijst van UNESCO hebben gekregen. Ben jij ook benieuwd naar de verhalen over andere tijden in Amsterdam, rijke families en de oorsprong van de grachten? Neem samen met een gids een bezoek aan de bijzondere grachtengordel van Amsterdam tijdens een grachtenwandeling en kom alles te weten over dit prachtstukje Amsterdam!

Gidswandeling op maat

Je kunt de wandeling reserveren op de datum en tijdstip die jou het best uitkomt. Amsterdam Oude Stad heeft een groot gidsenbestand met ieder hun eigen specialisatie; indien je dus speciale bezichtigingswensen in de grachtengordel hebt of de rondleiding in een andere taal wilt, geef het dan vooral aan ons door. Wij zorgen dat jouw groep de gids krijgt die past bij jouw wensen. De wandelingen zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen; bij groepen van meer dan 20 personen wordt een extra gids ingezet.
Het is helaas niet mogelijk met een andere groep mee te lopen. Ben je met een klein gezelschap, bestel dan een van onze wandelroutes waarmee je eigen gids bent.

  • Min. 10 pers. (kleinere groepen betalen voor 10)

  • 2 uur

  • € 14,50 pp

  • Start- en eindlocatie zelf in te vullen

  • Contact

"Het was een zeer aangename en leerrijke wandeling!"

Nieuwsbrief