Skip to main content

Jordaanwandeling

Wandel door dit authentieke stuk Amsterdam met een ervaren gids en kom van alles te weten over de bewoners, de buurt en de geschiedenis van deze typische Amsterdamse Volksbuurt. Tijdens de Jordaanwandeling wandel je door de Jordaan, begrensd door de Brouwersgracht (noord) en de Elandsgracht (zuid), en aan weerszijden de Lijnbaansgracht (west) en de Prinsengracht (oost).

De gids geeft jullie een kijkje achter de schermen in de meest bezongen buurt van Nederland; ontmoet de Parel van de Jordaan, het plein gewijd aan de bekendste volkszangers en de vele charmante grachten en bruggen van de Jordaan. Waan je in een andere wereld in de stille hofjes midden in de levendige Jordaan en geniet vooral van de écht authentieke Amsterdamse sfeer.

Gidswandeling op maat

Je kunt de wandeling reserveren op de datum en tijdstip die jou het best uitkomt. Amsterdam Oude Stad heeft een groot gidsenbestand met ieder hun eigen specialisatie; indien je dus speciale bezichtigingswensen hebt in de Jordaan of de rondleiding in een andere taal wilt, geef het dan vooral aan ons door. Wij zorgen dat jouw groep de gids krijgt die past bij jouw wensen. De wandelingen zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen; bij groepen van meer dan 15 personen wordt een extra gids ingezet.
Het is helaas niet mogelijk met een andere groep mee te lopen. Ben je met een klein gezelschap, bestel dan een van onze wandelroutes waarmee je eigen gids bent.

  • Min. 10 pers. (kleinere groepen betalen voor 10)

  • 2 uur

  • € 14,50 pp

  • Contact

  • "Het was super! Leuke bevlogen gidsen en een super leuke manier om je eigen stad te leren kennen. Iedereen was er onwijs enthousiast over. Bedankt voor het regelen!"

Nieuwsbrief