Skip to main content
  • Kinderspeurtocht Dam Amsterdam
  • Pakket kinderspeurtocht Oude Stad
  • Speurtocht voor kinderen Amsterdam Oude Stad

Kinderspeurtocht Amsterdam Oude Stad

Kidsproof Digitale Sticker4 72dpiAmsterdam niet geschikt voor kinderen? Echt wel! Deze wandeltocht is superleuk voor kinderen én ouders! Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en een perfect offline gezinsuitje in de buitenlucht.
Nu met € 5 korting: € 20 i.p.v. € 25!

Route van de speurtocht

De wandelroute loopt langs de Nieuwmarkt, Chinatown, de Zeedijk en de Dam. Bij elke stop leren de kinderen al lezend, puzzelend en rekenend over de geschiedenis van Amsterdam. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en komt onder andere langs oude stadspoorten, het kleinste huis, het Paleis op de Dam en de boeddhistische tempel.
Er is ook een kinderspeurtocht door de Jordaan.

Inhoud speurtochtpakket

De kinderspeurtocht bestaat uit een stevig klembord en een beschrijving van de stoppunten met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute en de stops duidelijk aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt kijken hoe je gescoord hebt. Je haalt het pakket op vlakbij de start van de route en na afloop mag je het materiaal houden.

Speurtocht bestellen

Bestel de speurtocht voor € 20,00. Vul onderstaand formulier in en betaal veilig via i-DEAL. In de bevestigingsmail staat het afhaaladres, vlakbij het startpunt van de speurtocht. Hier kun je dagelijks terecht van 08.30-16.30 uur BEHALVE OP DINSDAGEN. Opsturen met PostNL is ook mogelijk!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld
Ongeldige invoer

Kinderspeurtocht Amsterdam Oude Stad
  • ca. 2 uur

  • 6-12 jaar

  • € 20,00 (normaal € 25,00)

  • ophalen vlakbij startpunt of per post

"Complimenten voor de speurtocht door de oude stad. Wij hebben enorm genoten en weer veel geleerd over onze stad. Dank jullie wel!"

"We hebben genoten. Hele leuke dag gehad. Jullie hebben het superleuk opgezet. Gelijk bij de bakker een croissantje gekocht. Alles lag al klaar. Perfect. Aanrader."

"We hebben genoten van de speurtocht vorige week. Zowel mijn neefje en dochter van (beiden) 10 jaar, als mijn moeder, zusje en ik hebben een superleuke middag gehad in onze mooie en historische stad!"

Nieuwsbrief