Skip to main content

De Schreierstoren

Binnen deze monumentale middeleeuwse muren is sinds enkele jaren een café in VOC-sferen gevestigd. Bezoek de sfeervolle eeuwenoude ruimtes, eet een hapje, drink een drankje en ontdek een uniek stukje Amsterdam! De Schreierstoren herbergt diverse authentieke zalen die allen door hun eigen sfeer geschikt zijn voor vele soorten feestelijkheden of gewoon voor een lekkere kop koffie, glaasje fris of een koud biertje. Grenzend aan de Heerenkamer en de Terraskamer bevinden zich riante boven- én benedenterrassen waar boten kunnen afmeren. De Schreierstoren is tevens een officiële trouwlocatie: het ervaren personeel verzorgt jouw speciale dag graag van A tot Z.

Lunch, diner en feest

Bij De Schreierstoren kun je terecht voor een gevarieerd aanbod. Dagvers en uit eigen keuken serveert men diverse buffetten, lunches, hapjes of à la carte gerechten. Speciale wensen? In overleg met de kok zijn er altijd andere mogelijkheden en/of aanpassingen te realiseren. Geniet onbeperkt en onbegrensd van de buffetten voor een vaste prijs. Er zijn diverse zalen geschikt voor verschillende doeleinden en elk met een unieke sfeer.

Het café vormt de entree: de ideale plek voor een ontvangst, borrel, receptie of bruiloft. Daarachter ligt de stijlvolle Heerenkamer met uitzicht op de Waag. De Heerenkamer geeft toegang tot de terrassen aan het water. Het café en de Heerenkamer vormen samen een ideale combinatie voor een feest. Een etage lager ligt het intieme en eeuwenoude Proeflokaal. Deze ruimte is geschikt voor kleine recepties, presentaties en vergaderingen. Recht tegenover het proeflokaal ligt de Terraskamer, grenzend aan het grote benedenterras met de aanlegsteiger. Een heerlijke ruimte voor een zomerse bijeenkomst of een knusse receptie.

Nieuwsbrief